bannerfoto2

Steun het hospice

Wij zijn blij en dankbaar dat het gelukt is om het Hospice Waddinxveen te bouwen. Dat was alleen mogelijk door de inzet en steun van onze vrienden. Heel veel particulieren, bedrijven en organisaties hebben op verschillende manieren bijgedragen aan de totstandkoming van het hospice.Wilt u ook het Hospice steunen?

Uw steun voor de instandhouding is hard nodig. Wij zijn blij met elke gift. De Stichting Vrienden Hospice Waddinxveen is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daarom is uw gift, onder bepaalde voorwaarden, aftrekbaar van de belasting. Doneren kan op drie verschillende manieren: Eenmalig een bedrag overmaken

U kunt uw gift eenvoudig en veilig overmaken via iDeal.

Betaal met iDEAL
Uw donatie: €
Uw Naam, adresgegevens
en e-mailadres:
(niet verplicht)Liever niet via iDeal? Dan kunt u een overschrijving doen naar rekeningnummer NL95RABO 0104351624 ten name van Stichting Vrienden Hospice Waddinxveen.

Uw gift is gedeeltelijk aftrekbaar, als het bedrag boven een bepaald minimum ligt. Meer informatie leest u hier.Periodiek schenken

Bent u van plan om regelmatig een bedrag te doneren? Dan kan het voordelig zijn om dat vast te leggen in een schriftelijke overeenkomst met de Stichting VHW. Als u vijf jaar lang elk jaar hetzelfde bedrag schenkt, is het hele bedrag fiscaal aftrekbaar. Er geldt geen minimum of maximum. Meer informatie leest u hier. Neemt u contact met ons op, dan regelen wij het papierwerk. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0182 - 618228. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Geld schenken per testament

U kunt ook per testament een bedrag nalaten aan het Hospice. Een ANBI hoeft geen erfbelasting te betalen. Het hele bedrag komt dus ten goede aan het Hospice.

Wilt u meer weten over deze regelingen of vraagt u zich af welke vorm het best past bij uw situatie? Neem dan contact op met uw notaris of uw belastingadviseur.